Terug naar boven

Strategische pijlers

Ons huis bestaat uit drie strategische pijlers. 

Toonaangevende uitvoerder

We bieden onze deelnemers de meeste inkomensjaren en kwaliteit in onze producten en dienstverlening. We zijn een toonaangevende vermogensbeheerder met een solide positie in de internationale asset management markt. We beleggen binnen het risicoprofiel van onze klanten en bieden, rekening houdend met hun ESG-beleid, een zo hoog mogelijk netto rendement. We zijn de toonaangevende pensioenuitvoerder. Dit is de basis van alles wat APG doet: het robuust uitvoeren van de pensioenregelingen van onze klanten. We zijn deelnemersgericht en zorgen voor een uitvoering met bovengemiddelde kwaliteit tegen een marktconforme prijs.

Sterke pensioenfondsen

Voor onze fondsen is het belangrijk dat ze de binding met hun deelnemers versterken. Voor nu, maar zeker ook voor de toekomst, als deelnemers mogelijk meer keuzevrijheid krijgen. We willen dat deelnemers dan nog steeds vanzelfsprekend kiezen voor hun pensioenfonds. Namens de fondsen zorgen we voor (nog) meer deelnemersgerichte dienstverlening. We bieden de deelnemers aanvullende diensten en producten aan, zoals Helder Overzicht & Inzicht, de Persoonlijke Pensioenpot en de Pensioencoach.

Vertrouwde gids

Samen met onze fondsen helpen we deelnemers bij het maken van bewuste keuzes voor het inkomen voor nu, straks en later. Zo krijgen zij meer grip op hun eigen financiële toekomst. De komende jaren experimenteren we met passende oplossingen en ontwikkelen we diensten op het gebied van coaching en begeleiding. 

Lees hier het hele jaarverslag